Parajdi sószappan

A sószapSAM_1190pan egy kristálysó darab, amit szappanformára csiszoltak, kémiai adalékanyagot nem tartalmaz! Segít beállítani a bőr természetes pH-értékét, elpusztítja a kórokozókat, segít megszüntetni a testszagokat, továbbá támogatja a bőrt az elhalt hámsejtek eltávolításában. Pattanásos bőrre is javasolt.

Egy sószappan kb. 6-10 hónapig elegendő.

A sószappan használata: A szokásos tisztálkodás után a tiszta, nedves bőrt óvatosan kenjük be sószappannal. Hagyjuk megszáradni és ne mossuk le! A megszáradás után a bőrről a kristályosodott sót letörölhetjük pl. száraz törölközővel. Fontos, hogy a sószappan használata után közvetetlenül ne használjunk krémet! FIGYELEM: A sószappan sebes, sérült bőrfelülettel ne érintkezzen!

Ajánlom:

  • Zsíros bőr esetén. Zsíros bőrnél beáll egy egészséges faggyútermelés, még tinédzsereknél is. Pattanásos, problémás bőrnél a tisztulás, a méregtelenítés miatt számítani kell egy kezdeti rosszabbodásra. A pattanások illetve kelések 2-3 héten belül heg nélkül elmúlnak. A bőr pórusai összehúzódnak, így kevesebb mitesszer keletkezik. Amennyiben az arcbőr feszül, várjunk kb. 20 percet. Általában ez elég idő ahhoz, hogy meginduljon a faggyútermelődés és elmúljon a feszülő érzés.
  • Bőrbetegségek esetén, pl. ekcéma, gomba, allergia. A sebes, gyulladt bőrfelületet NE kenjük be közvetlenül a sószappannal, mert felsértheti, ill. csípheti a bőrt.
  • Borotválkozás után a sószappant arcvíz helyett használhatjuk. Megnyugtatja a bőrt, és segít a kipirosodást elmulasztani.
  •  Herpesz kezelésénél a só alkalmas herpesz elmulasztására és megelőzésére. A benedvesített sószappannal kenjük be az érintett bőrfelületet. Minél gyakrabban kenjük, annál hamarabb szárad le és múlik el a hólyag. A sebek kb. 2-3 napon belül begyógyulnak.
  • Rovarcsípésnél a benedvesített szappannal kenjük be a csípés helyét. Megnyugtatja a bőrt.
  • DEO-ként is használhatjuk: A benedvesített sószappannal kenjük be a hónaljunkat, majd dörzsöljük el a kikristályosodott sót. A só baktériumölő hatása miatt mérsékli a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását.

 Nettó tömeg: 100g

Parajdi sószappan ára: 850 Ft