Himalájai sómécses

A sómécses ötvözi a só és a fény együttes erejét!SAM_1184

A sólámpa és sómécses használatával lakásunkban, irodánkban is tapasztalhatjuk a só jótékony hatását: gyógyító erejét, tisztító és semlegesítő tulajdonságait. Közérzetünk nagymértékben függ a belélegzett levegőtől. A levegő pozitív és negatív töltésű részecskéket tartalmaz, ezek aránya befolyásolja egészségünket, hangulatunkat. A lakásunkban, munkahelyünkön használt berendezések (TV, számítógép, légkondicionáló, stb.) vagy a dohányzás felborítják a természetes egyensúlyt. A levegő túl magas pozitív ion tartalma rossz közérzetet, fizikai, pszichés gyengeséget, álmatlanságot okozhat, előidézheti az immunrendszer gyengülését.

A sólámpák és mécsestartók tökéletes forrásai az egészség számára nélkülözhetetlen negatív ionoknak.

A sótömb a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik, így az negatív ionokat bocsát ki, visszaállítva ezzel a levegőben lévő ionok egyensúlyát, mellyel könnyebb légzést biztosít.

A mécsesek sajátos fénye kellemes, nyugodt légkört biztosít.

Ma már közismert tény, hogy a helyesen megválasztott színek, a színterápia, pozitívan hatnak közérzetünkre. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a színek nem csak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a meridiánokon keresztül eljutnak az agy központi rendszerébe, ahol pozitívan befolyásolják az anyagcsere háztartást szabályozó folyamatokat, valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol elősegítik a regenerációs folyamatokat is.

Nettó tömeg: 700g – 1kg

Himalája sómécses ára: 1450 Ft