Holt-tengeri termékek

A Holt-tenger 420 méterrel a tengerszint alatt fekszik, itt található a Föld legmélyebb szárazföldi pontja. A Holt-tenger egy hatalmas, lefolyástalan tó, melynek vizét a Jordán folyó táplálja. A Holt-tengernek a legmagasabb a sókoncentrációja a földön: tízszer nagyobb, mint más tengereké. Sós vize annyira sűrű, hogy az emberi test lebeg a felszínén. Minden tengervíz tartalmaz magnézium-szulfátot és nátrium-kloridot. A Holt-tenger vize 10-szer több kloridot, és 40-szer több magnéziumot tartalmaz, mint bármely más tenger vize, és a brómkoncentrációja is magasabb bármelyiknél. Ezek a sók anélkül, hogy kiszárítanák, megtisztítják a bőrt a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől. A természetes ásványi anyagok bejutnak a bőrbe.

 Holt-tengeht2ri sós szappan

Hagyományos értelemben vett szappan mosakodáshoz, nem tévesztendő össze a sószapannal. Minden napos használatra ajánljuk, mivel a Holt-tengerből származó sók fertőtlenítik és megtisztítják a bőrt a felesleges zsírtól és elhalt hámsejtektől, így segítve annak regenerálódni anélkül, hogy kiszárítanák.

Holt-tengeri iht1szapos szappan

A Holt-tenger mélyéről származó ásványi anyagokban gazdag, bőrfiatalító, mélytisztító és frissítő hatású szappan. Évezredek alatt, természetes módon képződött és keveredett ásványi anyagokat tartalmaz, melyek ellátják a bőrt a szükséges tápanyagokkal. Minden napos használatra ajánljuk.

 

Holt-tengeri sós szappan ára: 1190 Ft
Holt-tengeri iszapos szappan ára: 1190 Ft