Sópipa

SAM_1214A sópipa nem más, mint egy mobil sóbarlang –  megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut, influenzás tünetek, orrfolyás, allergia és asztma esetén nyújthat segítséget, illetve alkalmazhatjuk kiegészítő kezelésként. Napjainkban számos gyógymód áll rendelkezésre ezek enyhítésére illetve megelőzésére – az egyik ilyen természetes gyógymód a sóterápia. A sóbarlangok légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a parányi lebegő sókristályokat belélegezve a legzőszerv kitisztul, megnyugszik és regenerálódik is egyben.

A sópipa sókristályokat tartalmaz – használatával bárki élvezheti a sóterápia előnyeit.

A sópipa használata:

Vegyük a csutorát a szánkba, majd szájon át lélegezzünk be, orron át pedig fújjuk ki a levegőt. A légzést normál intenzitással, erőlködés nélkül végezzük!

A készüléket akut esetben naponta 15-25 percen keresztül ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig. Megelőzésként napi 15-25 percet ajánlatos használni a készüléket.

A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes tisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok elpusztításában és az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is részt vesz.

A készülék – használattól függően – 3-6 hónapra elegendő sókristályt tartalmaz.

A sópipa ára: 2450 Ft